GRATIS

Online training A.New.Way

'Ontdek wat je vandaag nog kunt doen om op een heel natuurlijke manier productief te worden.'

Ik ben benieuwd!

Schrijf je nu gratis in en ontvang meteen de eerste video.

Bekijk de video's en ontdek...

Je ontdekt een manier van werken die wél bij je past.

Ik ga je laten zien...

En ik beantwoord al je vragen over; ‘Ja, maar hoe dan?’

Wat anderen zeggen...

Yes, dit wil ik!

Schrijf je nu gratis in en ontvang meteen de eerste video.

The way we're working, isn't working anymore

Dit is herkenbaar hè?

Je zegt het misschien niet zo vaak, maar je bent echt wel goed in je werk. Maar… hier heb je wél hard voor gewerkt. Als je eerlijk bent misschien wel té hard.

Altijd ‘AAN’ staan en lange dagen met een nóg langere to-dolijst, waardoor je aan het einde van de dag (zelfs als je superdruk bent gewerkt) nog steeds het gevoel hebt dat je niet écht iets voor elkaar hebt gekregen… ⠀

Je weet dat het beter zou zijn als je soms even afstand zou nemen als je geen energie of inspiratie meer voelt, maar het MOET toch af hè…⠀

Alle productiviteitsmethodes die je hebt geprobeerd, gaan uit van strakke doelstellingen, een beklemmende tijdsplanning, standaard to-dolijstjes & ‘gewoon even doorzetten’. En hoewel het lijkt alsof dit voor iedereen werkt –hoe irritant is dat hè?!– sluit jij je dag weer af zonder voldoening.

Kortom, je kunt maar geen manier van werken vinden die écht bij je past.

Hoe fijn zou het zijn als er een manier is waarop je kunt groeien met je bedrijf (of promotie kunt maken), zonder ‘jezelf er maar toe te zetten’ of ‘gewoon door te gaan’?

Niet koste wat het kost. Maar zachter. Meer vanuit flow.

Vanuit iets ‘willen’ en inspiratie voelen, in plaats van vanuit ‘moeten’, omdat het nu eenmaal op je lijstje staat.

Hi, ik ben Amy!

Al sinds ik me kan herinneren doe ik dingen anders dan anderen. Zo ben ik al sinds mijn 17e volledig zelfstandig & onafhankelijk, woonde ik op mijn 19e al na 5 maanden samen met mijn partner en verliet ik een succesvolle carrière als brand manager, omdat ik na 10 jaar werken in het bedrijfsleven voelde dat ik een ander pad mocht volgen;

jou laten zien dat productief zijn, ook anders kan.

Om je te empoweren en de moed te geven om te breken met een manier van werken die ‘hoort’, maar niet bij je past. Om je te laten, zien dat je jezelf niet hoeft te pushen & forceren om succesvol te zijn. Dat het zachter kan. Door mee te bewegen met je eigen Natuurlijke.Flow

En dat voelt goed. Want hoe mooi is het dat je op een lichtere manier je plannen waar kunt maken. Volledig vanuit ontspanning, speelsheid & vertrouwen. Ik kijk er dan ook naar uit om mijn passie & inzichten rond deze nieuwe manier van werken met je te delen!

Dit wil ik ook!

Schrijf je nu gratis in en ontvang meteen de eerste video.