GRATIS

Online training A.New.Way

'Ontdek wat je vandaag nog kunt doen om op een heel natuurlijke manier productief te worden.'

Ik ben benieuwd!

Schrijf je nu gratis in en ontvang meteen de eerste video.

Bekijk de video's en ontdek...

Je ontdekt een manier van werken die wél bij je past.

Ik ga je laten zien...

En ik beantwoord al je vragen over; ‘Ja, maar hoe dan?’

Wat anderen zeggen...

Yes, dit wil ik!

Schrijf je nu gratis in en ontvang meteen de eerste video.

The way we're working, isn't working anymore

Dit is herkenbaar hè?

⁣Op sommige dagen lijkt alles vanzelf te gaan; je voelt je ‘on top of the world’, bent energiek, weet precies waar je naar toe wilt, kunt je goed concentreren en vliegt door je to-dolijst heen alsof het niets is.

Maar op andere dagen komt er niets meer uit je handen; je bent het overzicht weer helemaal kwijt, twijfelt, raakt steeds afgeleid, zit voor je uit te staren en bent moe.⁣

Heel soms, als je ‘in flow’ werkt dan lijkt het vanzelf te gaan. Dan voelt het moeiteloos. Wist je maar hoe je dat gevoel kon ‘oproepen’…⁣

Hoe zou het voelen als je een manier van werken zou vinden die écht bij je past?

Hi, ik ben Amy!

Al sinds ik me kan herinneren doe ik dingen anders dan anderen. Zo ben ik al sinds mijn 17e volledig zelfstandig & onafhankelijk, woonde ik op mijn 19e al na 5 maanden samen met mijn partner en verliet ik een succesvolle carrière als brand manager, omdat ik na 10 jaar werken in het bedrijfsleven voelde dat ik een ander pad mocht volgen;

jou laten zien dat productief zijn, ook anders kan.

Om je te empoweren en de moed te geven om te breken met een manier van werken die ‘hoort’, maar niet bij je past. Om je te laten, zien dat je jezelf niet hoeft te pushen & forceren om succesvol te zijn. Dat het zachter kan. Door mee te bewegen met je eigen Natuurlijke.Flow

En dat voelt goed. Want hoe mooi is het dat je op een lichtere manier je plannen waar kunt maken. Volledig vanuit ontspanning, speelsheid & vertrouwen. Ik kijk er dan ook naar uit om mijn passie & inzichten rond deze nieuwe manier van werken met je te delen!

Dit wil ik ook!

Schrijf je nu gratis in en ontvang meteen de eerste video.