GRATIS

Online training A.New.Way

'Ontdek wat je vandaag nog kunt doen om op een heel natuurlijke manier productief te worden.'

Ik ben benieuwd!

Schrijf je nu gratis in en ontvang meteen de eerste video.

Bekijk de video's en ontdek...

Je ontdekt een manier van werken die wél bij je past.

Ik ga je laten zien...

En ik beantwoord al je vragen over; ‘Ja, maar hoe dan?’

Wat anderen zeggen...

Yes, dit wil ik!

Schrijf je nu gratis in en ontvang meteen de eerste video.

The way we're working, isn't working anymore

Dit is herkenbaar hè?

Geïrriteerd zet je je computer uit.⠀

Wéér niet gedaan wat je graag wilde doen vandaag.

Nog steeds niet toegekomen aan dat nieuwe idee waar je zó enthousiast over was, maar waar je nu zelfs aan begint te twijfelen.⠀

En zo gaat het al de hele week… 🙈⠀

Terwijl je jezelf juist had voorgenomen om het vanaf nu écht anders te gaan doen.⠀

    • Je hebt je doelstellingen ‘smart’ gemaakt.
    • Je hebt je vaste afspraken in je agenda gezet.
    • Weet precies hoeveel tijd er nog overblijft om aan je to-dolijst te werken.
    • Plus hoeveel tijd iedere taak je gaat kosten.
    • En je hebt alles meteen ingepland.

Helemaal zoals het hoort… toch?

En toch komt er niets uit je handen.⠀

No Worries, het ligt niet aan jou 🤎⠀

Deze manier van werken past gewoon niet bij je…

Geïrriteerd zet je je computer uit. Wéér niet gedaan wat je graag wilde doen vandaag.  Nog steeds niet toegekomen aan dat nieuwe idee waar je zó enthousiast over was, maar waar je nu zelfs aan begint te twijfelen. En zo gaat het al de hele week… 🙈

Terwijl je jezelf juist had voorgenomen om het vanaf nu écht anders te gaan doen.

– Je hebt je doelstellingen ‘smart’ gemaakt.
– Je hebt je vaste afspraken in je agenda gezet.
– Weet precies hoeveel tijd er nog overblijft om aan je to-dolijst te werken.
– Plus hoeveel tijd iedere taak je gaat kosten.
– En je hebt alles meteen ingepland.

Helemaal zoals het hoort… toch? En toch komt er niets uit je handen.

No Worries, het ligt niet aan jou 🤎 Deze manier van werken past gewoon niet bij je…

Hi, ik ben Amy!

Al sinds ik me kan herinneren doe ik dingen anders dan anderen. Zo ben ik al sinds mijn 17e volledig zelfstandig & onafhankelijk, woonde ik op mijn 19e al na 5 maanden samen met mijn partner en verliet ik een succesvolle carrière als brand manager, omdat ik na 10 jaar werken in het bedrijfsleven voelde dat ik een ander pad mocht volgen;

jou laten zien dat productief zijn, ook anders kan.

Om je te empoweren en de moed te geven om te breken met een manier van werken die ‘hoort’, maar niet bij je past. Om je te laten, zien dat je jezelf niet hoeft te pushen & forceren om succesvol te zijn. Dat het zachter kan. Door mee te bewegen met je eigen Natuurlijke.Flow

En dat voelt goed. Want hoe mooi is het dat je op een lichtere manier je plannen waar kunt maken. Volledig vanuit ontspanning, speelsheid & vertrouwen. Ik kijk er dan ook naar uit om mijn passie & inzichten rond deze nieuwe manier van werken met je te delen!

Dit wil ik ook!

Schrijf je nu gratis in en ontvang meteen de eerste video.