GRATIS

Online training A.New.Way

'Ontdek wat je vandaag nog kunt doen om op een heel natuurlijke manier productief te worden.'

Ik ben benieuwd!

Schrijf je nu gratis in en ontvang meteen de eerste video.

Bekijk de video's en ontdek...

Je ontdekt een manier van werken die wél bij je past.

Ik ga je laten zien...

En ik beantwoord al je vragen over; ‘Ja, maar hoe dan?’

Wat anderen zeggen...

Yes, dit wil ik!

Schrijf je nu gratis in en ontvang meteen de eerste video.

The way we're working, isn't working anymore

Dit is herkenbaar hè?

Je bent er inmiddels echt heel goed in; je dagen super efficiënt inplannen.

– Je agenda vol strak gekleurde tijdsblokken.
– De taken op je to-dolijst zorgvuldig ‘gebatcht’.
– Je inbox iedere avond weer netjes terug naar ‘zero’.

En als iemand een afspraak met je wil maken, check je gewoon even je agenda op je telefoon om te kijken of je nog een gaatje hebt. Ja, kan wel! Er staat nog niets. Ik plan je meteen in.⠀

Dit werkt prima voor je. Of toch niet… 🤔 

Want steeds vaker voel je je onrustig door je net iets te strakke planning. Plof je ‘s avonds moe op de bank na weer een (té) drukke dag. Hoor je jezelf geïrriteerd reageren naar je kinderen. Of heb je eigenlijk geen zin meer in die afspraak die je een tijdje geleden al had ingepland.⠀

Herkenbaar 🙋🏼‍♀️? Gelukkig kan dit anders. Hoe?⠀

Door niet de tijd, maar je energie ⚡️ te managen.

Je bent er inmiddels echt heel goed in; je dagen super efficiënt inplannen.

    • Je agenda vol strak gekleurde tijdsblokken.
    • De taken op je to-dolijst zorgvuldig ‘gebatcht’.
    • Je inbox iedere avond weer netjes terug naar ‘zero’.

En als iemand een afspraak met je wil maken, check je gewoon even je agenda op je telefoon om te kijken of je nog een gaatje hebt.⠀⠀

Ja, kan wel! Er staat nog niets. Ik plan je meteen in.⠀

Dit werkt prima voor je.⠀

Of toch niet… 🤔⠀

Want steeds vaker voel je je onrustig door je net iets te strakke planning.

Plof je ‘s avonds moe op de bank na weer een (té) drukke dag.⠀⠀

Hoor je jezelf geïrriteerd reageren naar je kinderen.⠀

Of heb je eigenlijk geen zin meer in die afspraak die je een tijdje geleden al had ingepland.⠀

Herkenbaar 🙋🏼‍♀️?⠀

Gelukkig kan dit anders.

Hoe?⠀

Door niet de tijd, maar je energie ⚡️ te managen.

Hi, ik ben Amy!

Al sinds ik me kan herinneren doe ik dingen anders dan anderen. Zo ben ik al sinds mijn 17e volledig zelfstandig & onafhankelijk, woonde ik op mijn 19e al na 5 maanden samen met mijn partner en verliet ik een succesvolle carrière als brand manager, omdat ik na 10 jaar werken in het bedrijfsleven voelde dat ik een ander pad mocht volgen;

jou laten zien dat productief zijn, ook anders kan.

Om je te empoweren en de moed te geven om te breken met een manier van werken die ‘hoort’, maar niet bij je past. Om je te laten, zien dat je jezelf niet hoeft te pushen & forceren om succesvol te zijn. Dat het zachter kan. Door mee te bewegen met je eigen Natuurlijke.Flow

En dat voelt goed. Want hoe mooi is het dat je op een lichtere manier je plannen waar kunt maken. Volledig vanuit ontspanning, speelsheid & vertrouwen. Ik kijk er dan ook naar uit om mijn passie & inzichten rond deze nieuwe manier van werken met je te delen!

Dit wil ik ook!

Schrijf je nu gratis in en ontvang meteen de eerste video.