Gratis online training
A.New.Way

In deze videoserie laat ik je zien:

En ik beantwoord al je vragen over:

‘Ja, maar hoe dan?’.

The way we're working, isn't working anymore

Hi, ik ben Amy!

Al sinds ik me kan herinneren doe ik dingen anders dan anderen. Zo ben ik al sinds mijn 17e volledig zelfstandig & onafhankelijk, woonde ik al na 5 maanden samen met mijn partner – die ik inmiddels al 19 jaar ken –
en verliet ik een succesvolle carrière als brand manager, omdat ik na 10 jaar werken in het bedrijfsleven voelde dat ik een ander pad mocht volgen;

jou laten zien dat productief zijn, ook anders kan.

Om je te empoweren en de moed te geven om te breken met een manier van werken die ‘hoort’, maar niet bij je past. Om je te laten, zien dat je jezelf niet hoeft te pushen & forceren om succesvol te zijn. Dat het zachter kan. Door mee te bewegen met je eigen Natuurlijke.Flow

En dat voelt goed. Want hoe mooi is het dat je op een lichtere manier impact kunt maken. Volledig vanuit ontspanning, speelsheid & vertrouwen. Ik kijk er dan ook naar uit om mijn passie & inzichten rond deze nieuwe manier van werken met je te delen!

Schrijf je hier in

Laat hieronder je naam & emailadres achter en ontvang 
meteen de eerste video.