Ontdek nu…

Waar blokkeer jij je flow?

'Ontdek waar jij jezelf nog tegenhoudt om je plannen op een heel natuurlijke manier waar te maken.'

Deze scan is voor jou als jij...

vol zit met ideeën, maar het lastig vindt om deze concreet uit te werken. Als je minder voor elkaar krijgt dan je graag zou willen, omdat je je regelmatig overweldigd of onzeker voelt. Als je jezelf vaak een beetje moet pushen om maar aan de slag te gaan, een koningin bent in het uitstellen van je taken en je de ‘rush’ van een deadline nodig hebt. 

Of juist als je…

het gevoel hebt dat je geleefd wordt en maar weinig ruimte ervaart voor jezelf en het realiseren van je verlangens. Als je het lastig vindt om even niets te doen, om pauzes te nemen om jezelf weer op te laden en te voeden of als je heel succesvol bent in je werk, maar -als je eerlijk bent- niet echt voldoening ervaart. 

'Get out of your own way'

De Flow.Scan laat je zien...

Inzicht in jouw blokkades

We gaan samen aan de slag om de weg vrij te maken, zodat het weer kan stromen in je werk en je voortaan op een lichte, speelse & natuurlijke manier je plannen waar kunt maken. 

Je ontvangt geen algemene tips of Quick.Fixes, die je ook gemakkelijk had kunnen Googlen, maar krijgt inzicht in jouw persoonlijke blokkades van flow en leert hoe je hiermee om kunt gaan.

Door op deze volledig nieuwe & unieke manier naar je productiviteit te kijken, ga je ervaren hoe je moeiteloos de mooiste resultaten kunt behalen op een manier die helemaal past bij jouw natuur 🌱

Na deze scan...

Start je je werkdag voortaan met een ontspannen & heldere focus; je weet precies wat je te doen hebt om je dromen & verlangens waar te maken. Je hoeft jezelf niet langer te pushen om maar aan de slag te gaan, want je taken zijn perfect afgestemd op jouw energie. Ga je vandaag volop in de actiemodus of maak je ruimte voor ontspanning zodat nieuwe ideeën en verdiepende inzichten moeiteloos hun weg vinden naar jou?

En hoewel je nog niet altijd exact weet hoe je iets aan wilt pakken -nieuwe dingen blijven natuurlijk een beetje spannend- zit perfectionisme of uitstelgedrag je niet langer in de weg om je beste werk in de wereld te zetten.

Modules

Iedere module bestaat uit een praktische masterclass waarin ik je meeneem in het concept
en een creatief werkblad waarmee we jouw persoonlijke situatie heel concreet in kaart kunnen brengen.

Iedere module bestaat uit een praktische masterclass waarin ik je meeneem in het concept en een creatief werkblad waarmee we jouw persoonlijke situatie heel concreet in kaart kunnen brengen.

Focus & Flow

Focus & Flow

Van tegen je natuur in leven, naar werken volgens je Natuurlijke.Flow. In deze module maak je kennis met dé gouden combinatie voor productiviteit vanuit inspiratie & ontspanning.

Door mee te bewegen met het ritme van binnen (vanuit je gevoel & intuïtie) naar buiten (doelgericht & met daadkracht), zet je voortaan moeiteloos je beste werk in de wereld. 

in je Element

in je Element

Je ontdekt eindelijk waar de uitspraak ‘in je element zijn’ vandaan komt en wat dit met productiviteit te maken heeft. 

Je komt te weten met welk natuurelement jij verbonden bent, hoe dit van invloed is op jouw productiviteit en hoe jij de kracht van de andere elementen in kunt zetten om je plannen waar te maken op een manier die past bij jouw natuur.

de Creatie.Cyclus

de Creatie.Cyclus

Ieder Creatie.Proces -groot of klein- kent 4 onmisbare stappen, die je allemaal mag doorlopen. Maar dáár gaat het nog wel eens mis…

In deze module brengen we in kaart in welke stap(pen) jij je flow blokkeert, wat daar de oorzaak van is en hoe je voortaan wél de vruchten kunt plukken van al je inspanningen.

'Je gaat ervaren wat er mogelijk wordt als je op een volledig nieuwe manier gaat werken en ík ga je daar uitgebreid in begeleiden.'

Hi, ik ben Amy!

En ik ben helemaal verliefd 🤎 op de manier van werken die ik in de afgelopen jaren voor mezelf heb gecreëerd. 

Ik heb ze allemaal staan hoor, de boeken over dé manier om productief te worden. Ik heb officiële trainingen gevolgd om de Getting Things Done- methode en de ‘7 Habits of Highly Effective People’ ook aan andere te mogen leren en ik heb vaker van app, notitieboek of systeem gewisseld dan van ondergoed (oké, dat is misschien een beetje overdreven 🙈) en toen was ik er klaar mee…

Er was namelijk geen enkele methode die écht bij mij paste. Bij hoe ík graag zou willen werken; vanuit inspiratie, met focus én in lijn met hoe ik me voel, afgestemd op mijn Natuurlijke.Ritme van in actie komen & rust nemen om mezelf te voeden en op te laden. 

Daarom heb ik de Work.Your.Cycle- methode ontwikkeld. Geen ‘one size fits all’- systeem, maar een intuïtieve productiviteitsmethode die helemaal is afgestemd op jou.

Praktisch

Praktisch

Wat ontvang je in de ‘Waar blokkeer jij je flow’- scan?

Wanneer start de scan?

Wat is de prijs van deze scan?

Q&A

Meest gestelde vragen

Jazeker! De trajecten van Work.Your.Cycle zijn ook geschikt wanneer je in loondienst werkt. Wel is het handig wanneer je je tijd (enigszins) zelf kunt indelen.

In het ‘Ontdek je Natuurlijke.Flow’- traject breng jij jouw eigen, unieke Energie.Patronen & ritme in kaart op jaar (seizoenen), maand (vrouwelijke cyclus) & dag (bioritme)-niveau.

Het ‘Waar blokkeer jij je flow’ – traject is een apart traject, een diepgaande scan, die laat zien waar jij jezelf nog tegenhoudt om op een heel natuurlijke manier productief te worden.

Ik vind het belangrijk dat je – nu je besloten hebt om de eerste stap te zetten – momentum houdt. Daarom geef ik je geen ‘levenslange’ toegang. De kans is dan namelijk groot dat ‘het leven’ tussendoor komt. En dat terwijl ik er júist van overtuigd ben, dat inzicht krijgen in je blokkades van flow je kan helpen in het omgaan met alle uitdagingen die je in je werk en je privéleven tegen kunt komen.

De Flow.Scan is volledig online te volgen, maar dat betekent zeker niet dat je hiervoor steeds maar achter je computer moet zitten. Iedere video is ook in audio vorm te downloaden, waardoor je er bijvoorbeeld naar kunt luisteren tijdens een fijne wandeling in de natuur. 

Nee, er zitten geen individuele sessies bij de Flow.Scan

Wil je een eerlijk antwoord? Dan moet je het niet doen. Als jij de scan na 2 weken weer laat liggen, dan is het zonde van je tijd en investering.

Maar vraag jezelf eens af waarom je op mijn website terecht bent gekomen. En helemaal tot het einde van deze pagina. Iets in jou zegt dat het anders mag en is nieuwsgierig, toch?

En wees eens heel eerlijk naar jezelf. Kun je écht geen 10-15 minuten per dag vrijmaken voor jezelf?

Niet?

Dan is mijn enige advies; ‘Schrijf je in voor deze scan en ga daarna meteen door met het ‘Ontdek je  Natuurlijke.Flow- traject!

Maar even zonder gekkigheid, het is uiteraard aan jou. Als jij voelt dat je hiermee aan de slag wilt, dan heb ik alles wat je nodig hebt verwerkt in deze scan. Gun jezelf dit cadeau.