Stop met kiezen

Als oplossing tegen de Rat.Race, tegen het gevoel van Over.Whelmed zijn, hoor je vaak dat je keuzes moet maken. Alleen aandacht moet besteden aan dat wat écht belangrijk voor je is.

En hoewel ik het daar zeker mee eens ben – check altijd of dat wat je doet nog wel bij je past – lijkt het in de praktijk soms ook een onmogelijke opgave.

Want hoe maak je die keuzes dan 🤔?

🌱 Geen date night meer met je partner? ⠀
🌱 Niet meer sporten? ⠀
🌱 Neem je afscheid van een paar van je vriendinnen? ⠀
🌱 Je helpt je kind niet meer met die tekening voor juffen- en meesters dag? ⠀
🌱 Dan maar niet verder groeien met je bedrijf?

Klinkt niet echt fijn, toch

Daarom ben ik ook zo mega enthousiast over het werken met mijn cyclus!

Op deze manier hoef ik die lastige keuzes niet meer te maken, want ik krijg gewoon veel meer gedaan!

Brainstormen voor een nieuw project of traktaties bedenken voor de verjaardagen van mijn kinderen? Plan ik in mijn Interne.Herfst, want dan kan ik optimaal gebruik maken van de creatieve energie van deze fase en sta ik in contact met mijn intuïtie. Unieke ideeën gegarandeerd! Nu nog uitvoeren… 🤣

Voelen of ik nog op de juiste weg ben met mijn concept, strategie of nieuwe dienst of product? Een typische Interne.Winter activiteit. Pfff, daar moet ik een paar dagen later, in mijn Interne.Lente niet meer aan denken, dan heb ik daar echt de rust niet meer voor 😅.

Gezellig bijkletsen met vriendinnen, een workshop geven én die nieuwe weggever lanceren? Daar draai jij je hand niet voor om in je Interne.Zomer!

Vanaf het moment dat je ervoor kiest om je cyclus niet langer te zien als ‘1 week ongesteld en verder niets’… maar je echt gaat verdiepen in de 4 fasen én je agenda ook daadwerkelijk gaat afstemmen op de verschillende energieën, ga je pas ervaren hoeveel productiever je nog kunt zijn.

Klinkt dit interessant, maar weet je nog niet zo goed waar je moet beginnen?

Schrijf je dan nu in voor ‘Ontdek je Natuurlijke.Flow’ en zet de eerste stap richting een heel nieuwe manier van werken!

Lees ook...

Don’t settle!

Het citaat op de foto was voor mij zo’n eye opener. Misschien zelfs wel (heel dramatisch 🙈)