Werk

Natuurlijk.Productief

'Van tegen je natuur in leven
naar werken volgens je
Natuurlijke.Flow'

Altijd maar AAN staan.
Jezelf pushen & forceren.
Een (té) strakke tijdsplanning,
zonder ruimte om stil te staan.

Het lijkt de enige manier om productief te kunnen zijn.
Om écht iets voor elkaar te krijgen.

Maar wat als deze manier van werken helemaal niet bij je past?

Wat als het zelfs tegen je natuur in gaat?

'Go with the flow, instead of swimming against it'

Het zou het voelen als je mee zou mogen bewegen met je natuurlijke ritme?

Met de flow van naar binnen keren om jezelf weer helemaal op te laden. Om te kunnen luisteren naar je innerlijke wijsheid en om in te kunnen tunen op de inspiratie die door je heen wil stromen?

Om van daaruit –vanuit die heerlijke plek van eenvoud & essentie- weer in beweging te komen? Volledig gevoed en afgestemd op dat wat écht belangrijk voor je is. Doelgericht. Met focus & daadkracht.

Werk Natuurlijk.Productief

In dit traject leer ik je een intuïtieve manier van werken, volledig afgestemd op jouw eigen, unieke natuurlijke flow.

Na dit traject:

Geen quick fixes, maar diepgaande inzichten die zorgen voor Natuurlijke.Groei voor jou & je bedrijf of carrière.

'Learn to plan with nature in mind'

Modules

The Full.Circle

Ontdek hét concept dat aan de basis staat van alle natuurlijke ritmes én de Work.Your.Cycle methode. Een super eenvoudig model dat goud waard is als je ermee leert werken en je helpt om op een moeiteloze manier productief te zijn.

Reset.Yourself

Na deze module heb je de overtuigingen die je nu nog in de Rat.Race houden aangekeken en beperkende patronen zoals perfectionisme & uitstelgedrag – die je in de weg staan om dat te doen waarvoor jij hier bent – geshift. Zodat je voortaan werkt vanuit vertrouwen in plaats van angst.

A.New.Way

Niet de zoveelste productiviteitshack, maar een volledig nieuwe Work.Flow! Vergeet alles wat je weet over doelen stellen, planningen maken, to-dolijstjes en prioriteiten bepalen en maak kennis met de Work.Your.Cycle methode. De natuurlijke manier om je ambities & verlangens waar te maken.

Natural.Rhythms

Na deze module ken jij alle ins & outs over de verschillende natuurlijke ritmes. Je leert hoe het nu precies zit met de energetische seizoenen, het effect van de maan, de hormonen van je vrouwelijke cyclus en je bioritme en wat nu écht het verschil is tussen mannen & vrouwen.

Work.Your...

Na deze modules heb jij de Work.Your.Cycle ‘way of working’ volledig geïmplementeerd en is jouw (agenda)planning, to-dolijst & dagindeling afgestemd op het ritme van de seizoenen, je vrouwelijke cyclus (of de maan) én je bioritme.

Let's go!

Hoewel we diep gedoken zijn in het Frame.Work van dé nieuwe manier van werken, kan jouw unieke situatie niet beschreven worden in een ready-to-go stappenplan. Het zal zich in de praktijk – als je ermee aan de slag gaat – ontvouwen. Daarom bevat deze laatst module hele concrete tips & trics én gaan we in op ‘wat als het niet lukt?’.

 

'It's all about the Right.Time
instead of Time.Management'

Begeleiding

Academy

In de academy vind je per module praktische, to-the-point video’s, audio’s & PDF’s, boordevol theorie, tips en diepgaande inzichten om direct mee aan de slag te gaan.

Werkboek

Het uitgebreide werkboek
-dat je thuis ontvangt- bevat verdiepende journalvragen & opdrachten en vormt een fijne aanvulling op de academy.

Live sessies

In de online groepscalls geef ik verdieping, beantwoord ik al je vragen en bespreken we persoonlijke situaties. Zo kun je direct aan de slag met je nieuwe inzichten.

Community

In de besloten Facebook community krijg je de kans om waardevolle ervaringen te delen en je te laten inspireren door de andere deelnemers van het traject.

Hi, ik ben Amy!

Toen ik 3 jaar geleden ondernemer werd, wist ik nog niet direct wat
‘mijn thema’ zou worden. Tot ik het boek ‘leven & werken in het ritme van de seizoenen’, van Jaap Voigt in handen kreeg.

Ineens zag ik mijn ervaring met de seizoenen als Brand Manager bij HAK, mijn kennis over de menstruatiecyclus – opgedaan toen ik zwanger wilde worden van mijn eerste kindje – en mijn fascinatie voor ons bioritme, samenkomen in een heel nieuwe manier van werken.

Toen een Human Design reading bevestigde wat ik inmiddels zelf al
heel sterk voelde, wist ik dat ik het juiste pad had gevonden.

Met dit traject ga ik mijn ’taak’ ☺ volbrengen en deel ik ál mijn wijsheid op het gebied van natuurlijke cycli, energiepatronen & flow met je.
Zodat jij gaat ervaren hoe je moeiteloos impact kunt maken,
door mee te bewegen met de natuurlijke stroom.

Wat anderen zeggen


"1 week ongesteld en 3 wkn niets. Boy, was I wrong..."
Kirsten | Evenementenplanner

"Even draaide alles helemaal om mij. Geen uitgebreide theorielessen of dingen die ik anders zou moeten doen, maar een speelse ontdekkingstocht naar mijn eigen, unieke ritme."
Vera | Orthomoleculair therapeut

"Ik hield mijn cyclus al een tijdje bij in [een app], maar meer dan aangeven wanneer mijn eisprong was of wanneer ik ongesteld zou worden, kwam hij niet... De Work.Your.Cycle tracker geeft je zoveel meer inzicht en niet alleen over je menstruatiecyclus!"
Jill | Interieurstylist

"Dit is de eerste keer dat ik me bewust ben van de energie van het seizoen waar we inzitten. Heel bijzonder."
Tess | Marketeer

Praktisch

Wat krijg je in het Natuurlijk.Productief traject?

Wanneer start het traject?

Hoe lang duurt het traject?

Wat is de prijs van het traject?

One day or day one, you decide!

Q&A

Meest gestelde vragen

Is dit traject iets voor mij?

Jazeker! Hoewel ik me besef – en hier zelf ook heel veel ervaring mee heb! – dat het in het bedrijfsleven (nog) een uitdaging kan zijn om je Natuurlijke.Flow te volgen, heb ik dit traject speciaal opgezet om in álle situaties te kunnen profiteren van de voordelen die Cyclisch.Werken met zich meebrengt.

Er kunnen verschillende redenen zijn, waardoor jij (op dit moment) geen natuurlijke menstruatiecyclus (meer) ervaart.

  • Je gebruikt een hormoonhoudende vorm van anticonceptie; (mini/prik) pil, staafje in je arm of spiraal.
  • Je bent zwanger of geeft borstvoeding.
  • Je zit in de overgang of hebt je laatste menstruatie (menopauze) al gehad.
  • Je hebt een (volledige -incl. je eierstokken- of gedeeltelijke) baarmoederverwijdering gehad.

Alle bovenstaande situaties kunnen door een veranderende hormoonhuishouding van invloed zijn op je natuurlijke menstruatiecyclus en daardoor op je energiebalans, op hoe je je voelt en/of op je gedrag. Dit betekent echter niet dat jij geen cyclus of natuurlijke flow meer hebt.

Daarnaast leer ik je in dit traject Cyclisch.Werken, dat veel verder gaat dan enkel werken met je vrouwelijke menstruatiecyclus.

Het feit dat je (op dit moment) geen natuurlijke menstruatiecyclus (meer) ervaart, hoeft dus zeker geen reden te zijn om niet met deze training aan de slag te gaan.

Ja, dat kan. Je hebt 2 opties:
 • Wanneer je al zoveel inzicht in je energiewisselingen, krachten & valkuilen en meest productieve momenten gedurende de verschillende seizoenen, de fases van je vrouwelijke cyclus en/of de maan én de verschillende dagdelen hebt, dat je ervan overtuigd bent dat je alles uit deze training kunt halen, dan heet ik je graag direct van harte welkom in het Natuurlijk.Productief traject!

 • Mocht je nog twijfelen, dan heb je tijdens de Check.Out van het ‘Werk Natuurlijk.Productief’- traject de mogelijkheid om het ‘Ontdek je Natuurlijke.Flow’- traject met een fijne korting – je betaalt slechts 97 euro – toe te voegen aan je winkelmandje. Je volgt OJNF dan gelijktijdig met het WNP- traject.

In de uitgebreide modules, leer ik je – met behulp van video’s, audio’s een uitgebreid werkboek én de wekelijke livesessie – álles wat ik weet over Cyclisch.Werken

Maar… er is een groot verschil tussen wéten hoe je iets moet doen en het ook daadwerkelijk doen. Daarom zal ik je gedurende het traject begeleiden om dat wat je leert ook echt in de praktijk te brengen.

Ik heb daar wel jouw volledige commitment & inzet voor nodig. Want alleen wanneer jij er 100% klaar voor bent om aan de slag te gaan met deze nieuwe manier van werken, ga je de resultaten halen waar je zo naar verlangt.

Inhoud van dit traject

Het ‘Werk Natuurlijk.Productief’- traject is een krachtige combinatie van online video’s & audio’s, aanvullende opdrachten in het werkboek én wekelijkse verdiepende online livesessies.

Het traject is volledig online. Er zitten géén livemomenten op locatie inbegrepen in het traject.

Nee, er zitten geen individuele sessies bij dit traject.

In de live online masterclasses ga ik uiteraard wel heel diep in op al jouw vragen!

Jazeker! Voorafgaand aan iedere livesessie kun je je vragen stellen onder de Facebook post die ik daarvoor steeds opnieuw – voor iedere sessie – in de besloten groep zal plaatsen. Dus ook als je er niet bij kunt zijn heb je de mogelijkheid om je vragen in te sturen.

Op basis van jullie vragen zal ik een verdiepende masterclass samenstellen, die vervolgens als replay in de academy komt te staan.

De Work.Your.Cycle methode bestaat uit 3 stappen;

  • Ontdek je Natuurlijke.Flow
  • Werk Natuurlijk.Productief
  • Stap in je Natuurlijk.Leiderschap

In ‘Ontdek je Natuurlijke.Flow’ herstel je de connectie met je lichaam – je onuitputtelijke bron van inspiratie -, stel je je eigen practise samen om jezelf op dagelijkse basis te voeden & op te laden en ga je op zoek naar jouw unieke, (energie) patronen. Je wordt een echte Energie.Expert!

Deze waardevolle inzichten vormen de basis voor het ‘Werk Natuurlijk.Productief’- traject, waarin je alle ins & outs van een heel nieuwe manier van werken gaat ontdekken en je werk volledig gaat afstemmen op je net ontdekte Natuurlijke.Flow

Je leert je planning, to dolijst en dagelijkse activiteiten af te stemmen op het ritme van de seizoenen, je vrouwelijke cyclus (of de maan) en je bioritme.

Waar je in het ‘Werk Natuurlijk.Productief’– traject een heel nieuwe manier leert om moeiteloos productief te zijn en je ontdekt hoe je je werkzaamheden kunt afstemmen op je Natuurlijke.Flow, gaan we in het ‘Stap in je Natuurlijk.Leiderschap’ traject een laag dieper.

In dit traject werk & ontwikkel je jezelf een jaar lang volgens je Natuurlijke.Flow en combineren we de verschillende ritmes voor meer diepgang.

We brengen de natuur terug in het hart van je bedrijf.

Dit traject is dan ook alleen geschikt voor vrouwelijke ondernemers die klaar zijn om de standaard regels te herschrijven en hun bedrijf opnieuw in te richten volgens de cycli van de natuur.

Je werkt met een intuïtief & impactvol kader dat ruimte creëert voor rust & reflectie, naast fasen van sterke groei & ontwikkeling.

We doen dit vanuit een visie die ‘werk’ en ‘leven’ niet langer los van elkaar ziet, maar als holistisch partnerschap. Het persoonlijke en het professionele zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Timing van het traject

Tijdens het ‘Werk Natuurlijk.Productief’– traject word je 3 maanden intensief begeleid. Daarna houd je nog eens 12 maanden toegang tot al het materiaal.

Ik ga eerlijk met je zijn; in het begin van het traject is het misschien nog lastig om tijd vrij te maken in je drukke agenda. Sta daarom nog eens stil bij de reden waarom je op deze pagina, op mijn website, terechtgekomen bent. 

Waarschijnlijk heeft het iets te maken met je verlangen naar meer rust en minder struggle. Je bent klaar voor iets nieuws. Maar hoe graag ik je ook een Instant.Fix zou willen aanreiken, het ontwikkelen van volledig nieuwe gewoonten vraagt iets van je.

Gelukkig levert het je ook heel veel op!

Sluit daarom even je ogen. Adem een paar keer diep in en uit. Laat je schouders zakken & ontspan je kaak. En besluit hier & nu dat je het commitment aangaat. Ik verwelkom je heel graag in dit fijne, waardevolle traject!

Op dit moment is het traject nog in ontwikkeling. Kan jij niet wachten? Schrijf je dan zeker in voor de Inner.Circle lijst, dan kun je je als eerste tegen de meest onweerstaanbare voorwaarden inschrijven.

De data van de livesessie zullen zo snel mogelijk gecommuniceerd worden.

Houd deze pagina in de gaten of schrijf je in voor de Inner.Circle lijst, dan word je op de hoogte gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen.

Hoewel het heel waardevol is om aanwezig te zijn bij de wekelijkse livesessies, is het geen probleem als je een keer moet missen.

De replay van iedere sessie zal kort na het einde in de academy geplaatst worden en ook de slides kun je downloaden.

Nadat we 3 maanden intensief samen zijn opgetrokken, behoud je nog 12 maanden toegang tot het traject.

Inschrijven

Op dit moment is het ‘Werk Natuurlijk.Productief’- traject nog in ontwikkeling.

Wil je niet wachten? Schrijf je dan zeker in voor de Inner.Circle lijst.
Dan krijg jij – zodra het traject gelanceerd wordt – als eerste de kans om je tegen
de meest onweerstaanbare voorwaarden
in te schrijven.