Ontvang als eerste het Mid.Winter aanbod

Schrijf je in voor de Inner.Circle-lijst en ontdek de fijne korting & waardevolle extra’s.
(wil je graag nog wat meer lezen over het ‘Ontdek je Natuurlijke.Flow 🌱’- traject, klik dan hier)

Ontdek je

Natuurlijke.Flow

'Ben jij klaar om de 1e stap
te zetten richting een heel nieuwe
manier van werken?'

Breng de invloed van de seizoenen, je vrouwelijk cyclus en je bioritme op jouw dagelijkse energieniveau in kaart, en ontdek
je eigen, unieke Natuurlijke.Ritme

Je bent ambitieus en wil het liefste alles uit jezelf halen. Groeien met je bedrijf of jezelf ontwikkelen in je carrière.

Maar waar op sommige dagen alles vanzelf lijkt te gaan -je voelt je ‘on top of the world’, bent energiek, weet precies waar je naar toe wilt, kunt je goed concentreren en vliegt door je to-dolijst heen alsof het niets is- komt er op andere momenten niets meer uit je handen; je bent het overzicht weer helemaal kwijt, twijfelt, raakt steeds afgeleid en bent moe.

Maar daar wil je eigenlijk niet aan toegeven, want je moet nog zoveel… Frustrerend hè?

En hoewel je iedere week weer start met een strakke planning & to-dolijst, zit je als het eenmaal zover is naar je scherm te staren en is je inspiratie ver te zoeken of heb je helemaal geen zin in die afspraak.

Je vraagt je dan ook steeds vaker af; hoe doet iedereen dat toch?! Continu maar productief zijn…

'Welke impact zou je kunnen maken in je werk, als je precies wist wanneer jouw meest productieve momenten zijn?'

Wat anderen zeggen


"Even draaide alles om mij. Geen uitgebreide theorielessen, maar een speelse ontdekkingstocht naar mijn eigen ritme."
Vera | Orthomoleculair therapeut

"1 week ongesteld en 3 wkn niets.
Boy, was I wrong... 🙈"
Kirsten | Eventplanner

"Nou... ik blijk dus gewoon super voorspelbaar te zijn. Mega waardevol dat ik dit nu weet over mezelf."
Tess | Marketeer

Met behulp van het 'Ontdek je Natuurlijke.Flow' 🌱 traject...

Inhoud

Lovely Words

Hi, ik ben Amy!

Dat je werk afstemmen op je Natuurlijke.Flow zóveel impact kan hebben op je productiviteit, had ik ruim 8 jaar geleden – toen ik begon met het tracken van mijn cyclus omdat ik graag zwanger wilde worden – niet voorzien.

Nu ik inmiddels dagelijks ervaar wat het met én voor mijn klanten doet, vraag ik me vooral af waarom ik dit niet eerder heb ontdekt 🙈

Gelukkig kun jij nu direct aan de slag met het ontdekken van je Natuurlijke.Flow en kun je zelf gaan ervaren hoe licht, moeiteloos & krachtig het kan zijn wanneer je ervoor kiest om mee te bewegen met je natuurlijke ritme in plaats van jezelf te blijven pushen & forceren om maar succesvol te kunnen zijn.

Ik heb al mijn kennis & ervaring, maar vooral mijn liefde voor deze nieuwe manier van werken in de video’s, audio’s & opdrachten gestoken en kijk ernaar uit dit alles met jou te delen.

Wat anderen zeggen


"Ik hield mijn cyclus al een tijdje bij in [een app], maar meer dan aangeven wanneer mijn eisprong was of wanneer ik ongesteld zou worden, kwam hij niet... De Work.Your.Cycle tracker geeft je zoveel meer inzicht en niet alleen over je menstruatiecyclus!"
Jill | Interieurstylist

"Nu ik weet dat ik een cyclus heb, net zoals de natuur, voel ik me meer verbonden. Ik ben liever voor mezelf en vertrouw erop dat de 'ik kan alles aan'- dagen vanzelf weer komen!"
Elise | Administratief medewerkster

"Dit is echt het aller allerbelangrijkste dat ik van jou heb geleerd; nu ik niet meer de hele maand 'zorg voor anderen’ ten koste van mezelf kan ik extra genieten van de tijd waarin ik wél ruimte heb voor iedereen."
Lynn | Fotograaf

Praktisch

Van 21 t/m 24 december geldt er een fijne Mid.Winter korting en ontvang je waardevolle extra’sWil jij deze speciale voorwaarden graag als eerste ontvangen? Schrijf je dan nu in voor de Inner.Circle- lijst.

Van 21 t/m 24 december geldt er een fijne Mid.Winter korting en ontvang je waardevolle extra’s.

Wil jij deze speciale voorwaarden graag als eerste ontvangen? Schrijf je dan nu in voor de Inner.Circle- lijst.

Preview academy & werkboek

(klik op de video & foto’s om ze te vergroten)

Video afspelen

One day or day one, you decide!

Q&A

Meest gestelde vragen

Er kunnen verschillende redenen zijn, waardoor jij (op dit moment) geen natuurlijke menstruatiecyclus (meer) ervaart.

  • Je gebruikt een hormoonhoudende vorm van anticonceptie; (mini/prik) pil, staafje in je arm of spiraal.
  • Je bent zwanger of geeft borstvoeding.
  • Je zit in de overgang of hebt je laatste menstruatie (menopauze) al gehad.
  • Je hebt een (volledige -incl. je eierstokken- of gedeeltelijke) baarmoederverwijdering gehad.

Alle bovenstaande situaties kunnen door een veranderende hormoonhuishouding van invloed zijn op je natuurlijke menstruatiecyclus en daardoor op je energiebalans, op hoe je je voelt en/of op je gedrag. Dit betekent echter niet dat jij geen cyclus of natuurlijke flow meer hebt.

Daarnaast gaan we in dit traject niet alleen op zoek naar jouw unieke menstruatiecyclus patronen, maar onderzoeken we ook de invloed van de seizoenen, de maan en je bioritme uitgebreid om jouw unieke Natuurlijke.Flow te ontdekken.

Het feit dat je (op dit moment) geen natuurlijke menstruatiecyclus (meer) ervaart, hoeft dus zeker geen reden te zijn om niet met deze training aan de slag te gaan.

Ik vind het belangrijk dat je – nu je besloten hebt om de eerste stap te zetten – momentum houdt. Daarom geef ik je geen ‘levenslange’ toegang. De kans is dan namelijk groot dat ‘het leven’ tussendoor komt. En dat terwijl ik er júist van overtuigd ben, dat inzicht krijgen in je Natuurlijke.Flow en je werkzaamheden hierop afstemmen je kan helpen in het omgaan met alle uitdagingen die je in je werk en je privéleven tegen kunt komen.

Het traject is volledig online te volgen, maar dat betekent zeker niet dat je hiervoor steeds maar achter je computer moet zitten. Iedere video is ook in audio vorm te downloaden, waardoor je er bijvoorbeeld naar kunt luisteren tijdens een fijne wandeling in de natuur. Als je (onbeperkt) mobiel internet hebt, kun je ook de video’s bekijken op een voor jou fijne plek.

Nee, er zitten geen individuele sessies bij dit traject.

Wil je een eerlijk antwoord? Dan moet je niet meedoen. Als je je cyclus niet écht gaat bijhouden en de training na 2 weken weer laat liggen, dan is het zonde van je tijd en investering.

Maar vraag jezelf eens af waarom je op mijn website terecht gekomen bent. En helemaal tot het einde van deze pagina. Iets in jou zegt dat het anders mag en is nieuwsgierig, toch?

En wees eens heel eerlijk naar jezelf. Kun je écht geen 10-15 minuten per dag vrijmaken voor jezelf

Niet?

Dan is mijn enige advies voor je; ‘Koop deze training en ga daarna meteen door met ‘Werk Natuurlijk.Productief’- traject!

Maar even zonder gekkigheid, het is uiteraard aan jou. Voel jij dat je hiermee aan de slag wil, dan heb ik alles wat je nodig hebt verwerkt in deze training. Gun jezelf dit cadeau.

Ironisch genoeg ligt de grootste uitdaging in het consistent volhouden van het tracken van je cyclus, in je cyclus zelf. Maar ook de hectiek van je werk- of privéleven kan het tracken naar de achtergrond doen verschuiven. Ik heb daarom een volledige video gewijd aan dit onderwerp om je door deze uitdagende periodes heen te helpen.

Ik heb het traject en de opdrachten zo opgezet dat je al snel je eigen, unieke patronen gaat ontdekken. Mocht je er toch niet uitkomen, dan kun je mij altijd even een mailtje sturen.