Hi, ik ben Amy!

Hi, ik ben Amy!

Lange tijd haalde ik alles uit mijn carrière en vooral uit mijn werkdag, door ‘gewoon’ nog even door te knallen met dat project en die to-do lijst. Mijn inbox zero- beleid was heilig en ik stond op mijn werk bekend om mijn systemen. Tijdmanagement kon je wel aan mij overlaten zeg maar :-). 

Maar toen mijn dochter werd geboren en een slechte slaapster bleek te zijn, merkte ik dat niet tijd, maar energie mijn meest kostbare bezit was. Op de oude manier doorgaan lukte me gewoon niet meer…

Ik moest op zoek naar een nieuwe manier van werken.

In mijn functie als Brand Manager bij HAK had ik al kennis gemaakt met het werken op basis van de seizoenen. Gefascineerd door deze cyclische manier van werken, besloot ik mij hier verder in te verdiepen. Ik ging weer studeren, volgde trainingen en las tientallen boeken over oude wijsheden & nieuwe inzichten.

Deze ontdekkingen hielpen mij de balans in mijn leven te herstellen en lieten me niet meer los. Ik leerde mijn dagelijkse activiteiten & mijn werkplanning af te stemmen op mijn Natuurlijke.Ritme en creëerde nieuwe routines en rituelen die perfect bij mij paste. Niet eerder was ik zó productief, zó gefocust en ervaarde ik zoveel flow in mijn werk én in mijn leven.

Met mijn kennis en ervaring ontwikkelde ik de Work.Your.Cycle® methode, die ik nu graag met jou wil delen. Omdat ik erin geloof dat energie jouw meest kostbare bezit is en cyclisch werken het nieuwe werken.

Benieuwd hoe je alles uit jezelf kunt halen, zonder jezelf voorbij te lopen? Hoe je je werk kunt afstemmen op je energie? En hoe je je cyclus voor je kunt laten werken?