De productiviteitsmethode die wél bij je past!

Bekend van:

Wist jij...

Dat álle bestaande productiviteitsmethodes zoals Getting Things Done en Eat That Frog, gebaseerd zijn op timemanagement, mannelijke energie én de mannelijke 24- uurs cyclus. En wil jij ontdekken hoe het ook anders kan?

'My cycle is my favorite Super.Power'

Fijn dat je er bent!

Alles in de natuur is cyclisch. Jij ook.

Maar waar de natuur een krachtig ritme van beweging & rust, van opbouw & afbouw volgt, zijn wij het contact met onszelf en met dit natuurlijke ritme kwijtgeraakt.

De kracht van de Work.Your.Cycle methode is dat je weer leert 
meebewegen én werken met de verschillende fases van jouw eigen, unieke natuurlijke flow. 
Geen ‘one size fits all’ systeem, maar een intuïtieve productiviteitsmethode die helemaal is afgestemd op jou.

In de Work.Your.Cycle trajecten ga je ervaren wat er mogelijk wordt als jij op een volledig nieuwe manier gaat werken. Je ontdekt je Natuurlijke.Flow, wordt Natuurlijk.Productief en stapt in je Natuurlijk.Leiderschap en ík ga je daar uitgebreid in begeleiden.

So let's go!

Gratis Online Training

Ontdek waarom jouw huidige manier van werken niet bij je past
en wat je wél wilt doen om op een natuurlijke manier productief te worden.

Hi, ik ben Amy!

Als je me al zou kennen dan weet je dat ik altijd bezig ben met persoonlijke ontwikkeling, effectiviteit & groei en dat ik gek ben op overzicht en structuur. I Love It!

Maar welke coachopleiding, leiderschapstraining of productiviteitsworkshop ik ook volgde, het ‘systeem’ paste nooit echt helemaal bij mij. Ken je dat?

Pas toen ik mijn persoonlijke ontwikkeling, agenda én to- dolijst af ging stemmen op de verschillende fases van mijn Natuurlijke.Ritme, had ik het gevoel dat ik alles uit mezelf haalde, maar dan zonder mezelf te pushen & te forceren.

Daarom heb ik in de afgelopen jaren mijn eigen methode ontwikkeld, de Work.Your.Cycle® methode. En omdat dit álles heeft veranderd, wil ik het nu graag met jou delen!

Volg Work.Your.Cycle op Instagram

Contact