GRATIS

Online training A.New.Way

'Ontdek wat je vandaag nog kunt doen om op een heel natuurlijke manier productief te worden.'

The way we're working, isn't working anymore

Je hoeft niet altijd AAN te staan om succesvol te zijn. Of jezelf te pushen & te forceren om maar iets voor elkaar te krijgen. Productief zijn -je plannen waarmaken- kan echt anders. Niet koste wat het kost of vanuit ‘moeten’, omdat het nu eenmaal op je lijstje staat, maar zachter. Vanuit ontspanning, iets ‘willen’ en inspiratie voelen. Vanuit flow.

Bestaande productiviteitsmethodes gaan ervan uit dat jij je iedere dag hetzelfde voelt. Ze werken met standaard to-dolijstjes & een beklemmende tijdsplanning. In deze videoserie laat ik je zien dat het ook anders kan. Zodat je eindelijk kunt zeggen dat je een manier van werken hebt gevonden die wél bij je past.

Oké, ik ben nieuwsgierig...

Schrijf je nu gratis in en ontvang meteen de eerste video.

Bekijk de video's en ontdek...

En ik beantwoord al je vragen over; ‘Ja, maar hoe dan?’

Dat wil ik wel weten...

Schrijf je nu gratis in en ontvang meteen de eerste video.

Hi, ik ben Amy!

Al sinds ik me kan herinneren doe ik dingen anders dan anderen. Zo ben ik al sinds mijn 17e volledig zelfstandig & onafhankelijk, woonde ik op mijn 19e al na 5 maanden samen met mijn partner en verliet ik een succesvolle carrière als brand manager, omdat ik na 10 jaar werken in het bedrijfsleven voelde dat ik een ander pad mocht volgen;

jou laten zien dat productief zijn, ook anders kan.

Om je te empoweren en de moed te geven om te breken met een manier van werken die ‘hoort’, maar niet bij je past. Om je te laten, zien dat je jezelf niet hoeft te pushen & forceren om succesvol te zijn. Dat het zachter kan. Door mee te bewegen met je eigen Natuurlijke.Flow

En dat voelt goed. Want hoe mooi is het dat je op een lichtere manier je plannen waar kunt maken. Volledig vanuit ontspanning, speelsheid & vertrouwen. Ik kijk er dan ook naar uit om mijn passie & inzichten rond deze nieuwe manier van werken met je te delen!

Dit wil ik ook!

Schrijf je nu gratis in en ontvang meteen de eerste video.