COACHTRAJECT

Work.Your.Cycle®

Volg je cyclische natuur

Alles in de natuur is cyclisch. Jij ook.

Maar waar jij het misschien maar lastig vindt om tijd in te plannen voor rust & reflectie – even ‘niets doen’ voelt niet productief, of je hebt het gevoel dat anderen je inhalen als je niet continu aan het werk bent – heeft de natuur dit héél anders geregeld.

Toch gek hè? Dat we van nature circulair zijn, maar in onze maatschappij vooral lineair leven & werken. Altijd maar AAN staan, veel moeten en onszelf steeds maar blijven vergelijken met anderen. En dat iedere dag, iedere maand, ieder jaar opnieuw. Stay with me, want ik ga je laten zien dat het ook anders kan. 

Herken je dit?

Ontdek het Work.Your.Cycle® traject

In dit Coach.Traject, waarin wij intensief samenwerken, ga je de shift maken van lineair- naar cyclisch werken. Ik leer je alle ins & outs over de vier belangrijkste cycli – de seizoenen, je vrouwelijke cyclus, de maan & je bioritme – én laat je zien hoe je je persoonlijke ontwikkeling, agenda en to- dolijst af kunt stemmen op de Super.Powers & valkuilen van de verschillende fases.

Wil jij...

En je natuurlijk energieker voelen!

Wat gaan we doen?

We starten met het volgen van jouw Vrouwelijke.Cyclus – of de maan wanneer je geen Natuurlijke.Cyclus (meer) hebt – en hebben iedere week een intensieve Coach.Call. We bespreken welke activiteiten passen bij de fase waarin je zit en gaan aan de slag met het verdiepende thema. Door met je cyclus mee te werken, kun je dat wat we bespreken direct in de praktijk brengen. Daarna ga jij zelf aan de slag met mijn ondersteuning via email & WhatsApp. Na 2 maanden hebben we een Re.Cycle Call waarin we je Next.Steps bepalen.

"Ik ben me bewust geworden van zoveel patronen rond mijn cyclus; in mijn energieniveau, productiviteit en creativiteit, maar ook in mijn foodcravings ;-). Ik heb geleerd wat het verschil is tussen alle fases en hoe ik ze voor me kan laten werken. Super waardevolle informatie die ik zeker kan gebruiken in mijn werk. De coachingsgesprekken waren soms best pittig, maar altijd inspirerend."
Rachel | Product Manager

"In plaats van mijn cyclus te zien als iets wat er ‘gewoon bij hoort’, maak ik nu bewust gebruik van mijn energie in iedere fase. De routines die we gemaakt hebben helpen hier echt bij. Ik ben echt productiever en kan me veel beter houden aan mijn to do lijst. Dankjewel!"
Marjolein | Brand Manager

Investering

1297 excl. btw
  • Analyse persoonlijke Elementen.Vierhoek
  • Toegang tot de online academy
  • 5 intensieve 1-op-1 Coach.Sessies
  • 3 mnd ondersteuning via email & WhatsApp
  • Re.Cycle Call na 3 maanden

Voor wie is dit traject?

In dit traject maak je de shift van time- naar energiemanagement en ontdek je hoe je cyclisch werken kunt inzetten als succesfactor binnen jouw bedrijf of carrière. Dit zorgt voor een grote transformatie in je mindset, maar vooral in je gedrag. Daarom werk ik alleen samen met vrouwen die durven te gaan voor échte verandering.

Because you have to Do.The.Work

Ben jij klaar met de ratrace? Voel je dat het tijd is voor een nieuwe manier van werken? En wil je leren hoe je gebruik kunt maken van jouw unieke Super.Powers?

Hi, ik ben Amy!

Als je me al zou kennen dan weet je dat ik altijd bezig ben met persoonlijke ontwikkeling, effectiviteit & groei en dat ik gek ben op overzicht en structuur. I Love It!

Maar welke coachopleiding, persoonlijk leiderschapstraining of productiviteitsworkshop ik ook volgde, het ‘systeem’ paste nooit echt helemaal bij mij. Ken je dat?

Pas toen ik mijn persoonlijke ontwikkeling, agenda én to- dolijst af ging stemmen op de verschillende fases van mijn Natuurlijke.Ritme, had ik het gevoel dat ik alles uit mezelf haalde, maar dan zonder mezelf voorbij te lopen; Playing.Big without Burning.Out!

Daarom heb ik in de afgelopen jaren mijn eigen methode ontwikkeld ;-), het Work.Your.Cycle® traject. En omdat dit álles heeft veranderd, wil ik het nu graag met jou delen!

So let's go!