RECONNECT WITH YOUR RHYTHM

Cycle.Guide

Waar onze lineaire maatschappij vooral gericht is op ‘meer, beter, groter’, ‘je tijd goed besteden’ en ‘productief zijn’, geef ik je in deze guide inzicht in wat cyclisch leven & werken voor je kan betekenen en hoe je je leven kunt afstemmen op de verschillende Natuurlijke.Ritmes.

Je ontdekt...

"Wauw! Wat superveel waardevolle info heb je gedeeld. En wat een te gekke branding heb je. Ik ga alles uitprinten en ophangen. Echt te gek! Ik ga het delen met mijn vriendinnen! Wanneer komt er een agend, planner en app?"
Sanne | Bureau Qi
"Net je guide doorgenomen, met heel veel plezier, herkenbaarheid, maar voor het eerst ook: 'Ahaaaa, zo kan ik dat dus wat meer gaan doen!' En dat is dan natuurlijk meer inzicht krijgen van de maan en mijn cyclus op mijn energiehuishouding. Yep yep, ik ben blij & geïnspireerd. Dus ik ga aan de slag met jouw tools!"
Joyce
"Dankzij deze gids wordt maar weer eens heel duidelijk dat alles op elkaar is afgestemd. Ik vind het enorm fijn dat je alle cycli van de natuur en de vrouw hebt gecombineerd in één handig overzicht. Weten waar iets vandaan komt en daar op anticiperen is cruciaal, het maakt het leven voor mij een stukje makkelijker. Ik zet mijn energie en tijd in voor activiteiten die passen bij een fase uit een van de vele cycli. Een echte aanrader dus en zeker de moeite waard. Dank je wel!’
Claudia | Sr. Communicatieadviseur

Yes, dit wil ik wel!

Schrijf je in voor mijn mailinglijst en ontvang de Cycle.Guide gratis.

Als je op ‘verzend’ klikt ga je akkoord met mijn privacyverklaring.