Durf jij het aan?

Ik moest er ook even aan wennen. Aan mijn eigen manier van werken nota bene 😅.

Dit heeft natuurlijk niets met mijn Work.Your.Cycle methode te maken – waarin ik je help om cyclisch te gaan leven en je laat zien hoe je werken op basis van energie in kunt zetten als succesfactor binnen je bedrijf – maar alles met de diep ingesleten patronen die er ook bij mij nog steeds voor zorgen dat ik soms terugval in oude gewoontes.

Zo vind ik het bijvoorbeeld ook nog steeds best een uitdaging om 100% vanuit energie & inspiratie te werken. Want dat kan zomaar betekenen dat er een dag – wat… misschien wel een week – niets uit mijn handen komt 😱.

Tja, wat zeg je dan tegen je partner, ouders of vrienden als ze vragen wat jij deze week gedaan hebt…? Je kunt natuurlijk écht niet zeggen dat je het even niet ‘voelde’, ze zien je al aankomen 🙈

En toch werk ik zo.

Want wat als ik zeg dat ik deze post, samen met nog 5 andere, heb geschreven in iets meer dan een uur (!!), om 21.30 u ‘s avonds… Zomaar, omdat ik onwijs veel inspiratie had!!

Normaal gesproken zou ik daar zeker een dag voor inplannen (als ik nog zou werken met een dagelijkse to do lijst natuurlijk 😜).

Mijn punt is: durf hoe werken ‘hoort te zijn’ los te laten. Durf de ‘van 9 tot 5 mentaliteit’ los te laten.

Durf volledig te vertrouwen op jouw eigen cyclus en energie.

Ik ben benieuwd: wat is jouw grootste uitdaging mbt werken op basis van je energie ipv tijd?

 

Lees ook...

Durf jij het aan?

Ik moest er ook even aan wennen. Aan mijn eigen manier van werken nota bene 😅. Dit